OM OSS – Opproduction
OM OSS

Lång och gedigen erfarenhet

Välkommen till OPProductions – Ditt Ultimata Reseföretag för Sportevenemang och Konferensresor!

Vid OPProductions är vi passionerade om att skapa minnesvärda upplevelser som överskrider förväntningar. Med över 20 års erfarenhet inom branschen och en gedigen bakgrund med ledande befattningar på Nordens största sportresearrangör, har vi enastående kunskap och expertis när det gäller att arrangera sportevenemang och konferensresor i världsklass.

Från att säkra biljetter till de mest eftertraktade evenemangen till att organisera biljetter/hospitality, transport, boende och VIP-upplevelser, så tar vi hand om allt så att du kan fokusera på att njuta av evenemanget.

 

Varför OP Productions?

Erfarenhet som räknas: Med tidigare uppdrag som projektledare för Fotbolls-VM 2006 och projektmanager på OS i London 2012 har vi enastående kompetens när det gäller att hantera stora och små evenemang. Vår erfarenhet sträcker sig från fotboll till Formel1 alla stora konsert evenemang och allt däremellan.

Internationella favoritdestinationer: Vi har en passion för att upptäcka världen och skapa oförglömliga minnen. Med favoritdestinationer som Barcelona, London, Miami, New York och Sydney vet vi hur man skräddarsyr resor som kombinerar spänning, äventyr och kulturell rikedom.

Ett omfattande nätverk: Med vårt stora kontaktnät bland sportprofiler, artister, moderatorer och föreläsare kan vi erbjuda unika möjligheter till möten med ikoner inom sportvärlden och andra spännande profiler.

 

 

Våra tjänster

Sport & konsertevenemang: Från att säkra biljetter till de mest eftertraktade evenemangen till att organisera transport, boende och VIP-upplevelser, vi tar hand om allt så att du kan fokusera på att njuta av evenemanget.

Konferensresor: Vi skapar skräddarsydda konferensresor som kombinerar affärsmöten med spännande aktiviteter och kulturella utflykter för att inspirera och engagera dina deltagare.

Grupparrangemang: Oavsett om det är för företagsevenemang, svensexor/möhippor eller vänträffar, så kan vi skapa unika och minnesvärda upplevelser för din grupp.

STORT KONTAKTNÄT

Genom åren i både resebranschen och restaurangbranchen så har vi byggt upp ett enormt kontaktnät över hela världen. Vår föresats  är att vi skall lyfta eventet/resan till en lärorik och nyttig upplevelse för företaget, där matchen/racet inte skall vara det man i huvudsak kommer att tänka på när man berättar om resan/eventet.

Så är ni intresserade av en moderator/föreläsare/coach eller underhållning till ert event, så löser vi det.